Komen Pelanggan Zai's Beauty Formula

AGELESS

 
Pn. Nor Zahra Zainon, Pokok Sena, Kedah
KOMEN: Masa bulan puasa hari tu, saya tak pakai lipstik pun. Tapi saya cuma mengenakan Ageless pada bibir saya, sukalah sebab bibir saya tak nampak pucat pun!
 
Pn. Salha Tain, 45 tahun, Wangsa Maju.
KOMEN: Sejak beberapa tahun yang lalu, kulit muka mengalami kekeringan. Banyak produk yang saya cuba, tetapi kulit muka saya masih kekeringan. Setelah saya cuba memakai produk Zai's Beauty Formula yang bernama Ageless dalam masa beberapa bula, kulit muka saya sudah kurang kekeringan, malah kulit muka saya makin anjal dan tidak berkuping.
 
Cik Aini Nadirah Osman, 27 tahun, Subang Perdana.
KOMEN: Saya seorang yang kurang minum air masak, jadi bibir saya selalu dalam keadaan kekeringan. Sudah bermacam-macam pelembap bibir di pasaran saya cuba, tapi masih tak o.k.  Malah, bila saya bercakap, bibir saya akan keluar darah akibat terlampau kekeringan. Beauty Therapist Zai's Beauty Formula ada menasihatkan saya untuk memakai Ageless di bahagian bibir dan banyakkan minum air masak. Setelah saya mmengikuti nasihat Beauty Therapist tersebut, bibir sudah tidak mengalami kekeringan lagi dan kawan-kawan pun ada tegur yang bibir saya nampak lembap dan tidak berkedut.
 
Pn. Sakinah Abdul Rahman, 48 tahun, Mutiara Damansara.
KOMEN: Saya mengalami bengkak bawah mata dan keliling mata saya kelihatan tidak bermaya. Biasanya saya memakai produk Zai's Beauty Formula, saya akan fokuskan di bahagian muka saya sahaja, saya tidak mengendahkan bahagian keliling mata saya. Satu hari kawan-kawan menegur muka saya nampak tegang dan lembap tapi bahagian mata nampak tidak bermaya. Saya mengadu pada Beauty Therapist Zai's Beauty Formula tentang masalah saya. Mereka memberitahu saya kurang fokuskan Ageless di bahagian mata. Semakin berumur bahagian mata akan membengkak kerana perjalanan darah dan air tidak mengalir dengan lancar. Jadi ia akan terkumpul di bahagian mata dan terjadilah bengkak bawah mata. Mereka menasihatkan saya lebihkan roll Ageless di bahagian keliling mata supaya bahagian bawah mata tidak bengkak. Alhamdulillah, setelah beberapa bulan saya tidak berjumpa dengan kawan saya, bila jumpa, mereka kata bahagian mata saya kelihatan bermaya dan tidak ada lagi bengkak bawah mata.
 
Pn. Julia Solehin, 57 tahun, Semenyih.
KOMEN: Makin umur saya meningkat, kulit muka makin kendur dan gelebeh terutamanya bahagian pipi, rahang dan dagu. Saya mencuba produk Zai's Beauty Formula yang bernama Ageless, dan beauty therapist menasihatkan saya pakai Ageless 2 kali sehari, tetapi kalau ada masa saya ikut nasihat beauty therapist pakai Ageless selepas sembahyang. Alhamdulillah...muka saya sudah mula anjal terutamanya pada bahagian rahang, dagu dan pipi.
 
Pn. Tania Jalal, 28 Tahun, Rawang Selangor.
KOMEN: Saya mempunyai kulit yang nipis, mudah kering terutamanya bila saya kurang minum air mineral. Kulit muka saya akan bersisik-sisik lagi-lagi kalau saya baru balik dari luar negara. Baiasanya saya akan pastikan AGELESS di tambah dengan ekstrak badam untuk membantu masalah kulit muka saya. Sekarang ni masih ada sikit kekeringan tapi dah tak berkuping-kuping lagi. Bolehla tahan....
 
Siti Mariam Hj Sopian, 40 Tahun, Kota Kemuning.
KOMEN: Masa musim hujan ni kulit muka saya kering sangat, kebetulan ageless saya dah habis, setelah saya dapatkan ageless baru kulit muka saya ok. Dia orang kata kalau musim hujan, klorin banyak diletakkan untuk mengelakkan dapat penyakit  taun, jadi tak kisah sama ada orang itu pakai produk ZBF atau tidak muka akan mengalami kekeringan atau jerawat makin tumbuh...Selamat lah saya cepatdapatkan Ageless kalau tak tak tau apa akan jadi pada kulit muka saya.Yang paling saya suka pakai Produk ZBF ni sebab bila kita tanya masalah kulit je...dia ada jawapan yang logik untuk memberi nasihat dan sentiasa senyum walaupun saya tanya banyak beli 2@3 barang je...TQ staff ZBF...

 
 
Beauty Serum

 
Puan Zeti, 24 tahun, Gua Musang Kelantan
KOMEN : saya mengalami masalah pigmentasi yang agak teruk selepas saya mengambil pil perancang, pigmentasi saya hadapi tidak pernah reda bahkan semakin bertambah terutama apabila kulit saya terkena panas seperti selepas memasak atau terkena cahaya matahari. Produk yang saya gunakan sebelum ini juga tidak dapat membantu masalah pigmentasi yang saya hadapi. Namun setelah saya menggunakan beauty seru dari zbf, pigmentasi saya semakin berkurangan dan alhamdulillah semakin hilang, saya akan terus menggunakan zbf.
 
Cik Hana, 24 tahun, Perak
KOMEN : tabiat saya dulu yang suka memicit jerawat menyebabkan banyak parut-parut berwarna di kulit muka. Saya mencuba beauty serum dari zbf, parut berwarna saya semakin berkurangan.
 
Cik Siti, 29 tahun, Tanjung Malim
KOMEN : Pekerjaan saya yang memerlukan saya untuk menghadap pc sepanjang hari menyebabkan saya menghadapi masalah lingkaran gelap bawah mata serta mata saya nampak lesu tak bermaya. Saya pernah menggunakan sejenis produk berasaskan krim untuk menghilangkan lingkaran gelap pada bawah mata, namun langsung tak nampak perubahan, bahkan timbul biji-biji pada bawah mata. Namun setelah saya menggunakan beauty serum dari zbf, lingkaran gelap pada bawah mata semakin berkurangan, bukan itu sahaja, kulit saya juga nampak semakin cantik.
 
Suhana Safwan, 29 Tahun, Bandar Tasik Selatan.
KOMEN: Parut penuh kat muka aku sebelum ni....mula-mula datang muka aku ada jerawat banyak sebab aku nak hilangkan resdung aka ada makan gel gamat di pasaran kononnya boleh rawat masalah resdung aku, tapi tak ada perubahan malah jerawat banyak kat muka ngan badan adalah...lepas aku pakai produk fullset jerawat aku hilang..parut lama lambat hilang tapi parut baru cepat pudar...dia orang suruh aku pakai Beauty Serum untuk hilangkan parut lama...memang ok lepas aku paka dala 4bulan, parut aku tak de...

 

 
Pn. Aminah Fahrin, 36 tahun, Kota Kemuning, Shah Alam.
KOMEN: Saya mempunyai pigmentasi bertompok di pipi kanan dan kiri. Sebelum saya memakai produk Zai's Beauty Formula, saya pernah memakai produk pengelupasan. Tetapi pigmentasi saya makin menjadi-jadi. Saya datang ke Zai's Beauty Formula, mereka menggalakkan saya memakai Beauty Serum di seluruh muka 2 kali sehari dan kalau saya rajin atau ada masa, selepas sembahyang saya rollkan Beauty Serum di bahagian pigmentasi sahaja. Saya rasa gembira, setelah saya pakai selama 3 bulan setengah, pigmentasi saya sudah mula merekah berbanding dulu pigmentasi saya bertompok. Malah warna pigmentasi saya sudah tidak gelap sangat.
 
Cik Kuzaimah Khairil, 24 tahun, Bandar Tasik Selatan.
 
KOMEN: Dulu saya banyak jerawat, setelah saya pakai produk Zai's Beauty Formula, jerawat saya sudah tiada, hanya tinggal parut berwarna sahaja. Beauty Therapist menggalakkan saya memakai Beauty Serum di bahagian parut, malah mereka kata kalau saya boring masa dalam kuliah, rollkan sahaja Beauty Serum di bahagian parut. Alhamdulillah, setelah saya buat seperti apa yang mereka katakan, setelah 1 bulan setengah, parut saya sudah mula pudar dan kulit muka saya semakin cerah...
 
Pn. Jurairah Junaidi, 28 tahun, Sungai Penchala.
KOMEN: Saya pengguna Zai's Beauty Formula, tetapi ada suatu hari beauty therapist ajar saya pakai Beauty Serum di bahagian bibir untuk memerahkan bibir. Mula-mula saya tidak percaya apa yang beauty therapist tu cakap. Tapi bila saya lihat bibir saya yang makin gelap sebab pakai lipstik, saya pun cuba pakai Beauty Serum dalam 2 minggu pada bibir. Tak sangka saya, bibir saya makin berkurangan gelapnya! Saya sekarang dah buat macam tu dalam hampir 2 bulan. Hasilnya, bibir saya makin merah dan tidak kekeringan lagi...
 
En. Zulkifli Bin Seman, 23 tahun, Kuala Langat.
KOMEN: Saya selalu mengadap komputer kerana kerja saya banyak menggunakan komputer dan saya suka main game bila ada masa lapang. Saya lihat mata saya makin gelap, kakak saya ada menyarankan saya pergi ke salon Zai's Beauty Formula untuk mendapatkan produk yang sesuai untuk masalah saya. Beauty therapist menggalakkan saya memakai Beauty Serum 2 kali sehari. Selama 3 bulan saya memakai Beauty Serum, saya dapati keliling bahagian mata saya sudah makin cerah dan tidak bengkak lagi.
 
Pn. Syarifah Junaidah Syed Anuar, 34 Tahun, Sandakan Sabah.
KOMEN: Saya ada masalah gelap bawah mata, mereka syorkan BEAUTY SERUM untuk gelap bawah mata, saya rasa tak puas hati sebab saya tengok fungsinya untuk masalah pigmentasi dan jeragat, saya call mereka dan bertanya. Rupa-rupanya BEAUTY SERUM boleh membantu semua masalah yang gelap di bahagian muka sama ada parut, gelap bawah mata, pigmentasi dan sebagainya. Tapi bagus Beauty Serum ni sebab bahagian mata saya dah makin cerah dan bibir sayapun dah tak gelap sangat sebab suka tukar-tukar lipstik.

 
 
FLAWLESS

 
Pn. Suzila Anwar, 33 tahun, Ampang.
KOMEN: Saya pengguna Zai's hampir 2 tahun, saya suka pakai Flawless, sebab lepas saya pakai Flawless saya rasa muka saya makin cerah. Selain itu, kulit muka saya warnanya nampak lebih sekata.
 
Cik Roziyana Rahman, 25 tahun, Sri Sentosa, Petaling Jaya.
KOMEN: Saya suka pakai Flawless bersama Beauty Serum. Kulit saya jenis berjerawat. Kalau berjerawat, mesti akan ada parut berwarna. Tapi bila saya pakai Flawless dan Beauty Serum, saya lihat parut saya cepat pudar dan muka nampak kelihatan makin cerah.
 
Pn. Fatmawati Samsuddin, 40 Tahun, Slim River, Perak.
KOMEN: Muka saya sentiasa nampak berkilat selepas saya pakai Flawless. Saya rasa bersyukur kerana kulit muka saya tidak ada masalah sangat. Sebelum saya pakai produk Zai's Beauty Formula, kulit muka saya cuma ada masalah kulit kusam sahaja. Sejak 1 tahun lebih, saya pakai produk Zai's Beauty formula kulit muka saya makin elok dan lembut.
 
Cik Ratna Dewi Sari Tukiman, 30 Tahun, Kundasang Sabah.
KOMEN: Kerjaya saya selalu terdedah pada cahaya matahari, menyebabkan muka saya seperti zirafah(berbelang) sebab saya seorang wanita yang bertudung. Zai's Beauty Formula ada syorkan pakai FLAWLESS bersama Justamusari untuk menyamaratakan warna kulit muka saya. Memang berkesan, tapi kena rajin la pakai 2 kali sehari mesti nampak kesan.tak percaya.... cubalah sendiri.....
 
Cik Dahliani Binti Dahlan, 28 Tahun, Batu Pahat Johor.
KOMEN: Saya suka pakai produk Zai's sebab akak-akak kat sana memahami saya walaupun saya tak cukup duit untuk beli produk Zai's set penuh. Akak kat sana syorkan saya pakai Flawless untuk membantu masalah kulit tak sekata. Lepas tu akak tu syorkan saya letakkan ekstrak bunga raya untuk mempecepatkan lagi proses baik pulih kulit dan meyamaratakan warna kulit saya. Memang betul lepas saya pakai dalam 3 minggu, ramai kawan saya tegur muka saya nampak lagi sekata dan cerah. Pakwe saya lagi menggalakkan saya pakai produk Zai's setelah nampak perbezaan di kulit muka saya.
 
Pn. Busra Ahmad Dali, 29 Tahun, Jerantut, Pahang.
KOMEN: Warna kulit muka tak sekata menyebabkan saya menjadi bahan ejekan ole kawan-kawan tempat sekerja dan suami. Saya ada e-mail di Zai's Beauty Formula dan memberitahu masalah yang saya hadapi. Bauty Therapist di sana ada mengesyorkan saya pakai flawless. Saya dah guna dalam 4 bulan kulit muka saya nampak sekata dan makin cer
 
Cik Lin bt Zakaria, 23 tahun, Kuala Krai, Kelantan.
KOMEN: Saya mempunyai masalah kulit muka ynag gelap berbanding berbanding tangan dan badan. Namun setelah saya menggunakan flawless, kulit muka saya lebih cerah sekata.
 
Puan Ziana bt Zain, 27 tahun, Teluk Intan, Perak.
KOMEN: Saya telah menggunakan produk zbf selama 2 tahun, sebelum ini kulit muka saya kusam dan nampak tidak berseri, apabila saya menggunakan flawless, kulit muka saya lebih bermaya dan berseri-seri.
 
Cik Haliana bt Abdul Kassim, 25 tahun, Kuala Berang, Terengganu
KOMEN: Saya seorang yang bertudung, saya juga seorang yang jenis suka menjalani aktiviti lasak. Cuaca panas tak menjalani halangan buat saya, tapi kesannya muka saya nampak berbelak, ada sebahagian muka ynag cerah kerana terlindung oleh tudung, dan ada yang nampak sangat gelap di bahagian depan muka. Tapi selepas saya menggunakan flawless, kulit muka saya semakin sekata dan saya tidak bimbang lagi untuk melakukan akiviti luar.
 
Cik Zana bt Rasid, 20 tahun, Ampang
KOMEN: Saya suka pakai flawless, flawless membuatkan kulit muka saya nampak bersinar dan berseri.
 
Puan Elina bt Ahmad, 33 tahun, Kuala Terengganu, Terengganu
KOMEN: Dulu saya mengalami masalah kulit radang dan kemerah-merahan, apabila saya menggunakan flawless, radang pada kulit saya semakin berkurangan dan tidak ada lagi kemerah-merahan.
 
Puan Rohana ahmad Hamdali,38 Tahun, Kampung Melayu Sbang, Shah Alam.
KOMEN: Dulu saya selalu kata kat budak Zai's saya nak putihkan kulit muka, dia orang asyik kata tak boleh nak putih, tapi cerah bolehlah separas warna payudara kita sendiri...mula-mula saya tak paham..lama-lama lepas pakai Flawless sya bandingkan dengan payudara saya ..memang betul hampir sama. Selepas tu saya tak dela nak bising untuk putihkan muka..ialah putih muka guna bahan kimia bahaya, silap hari bulan kanser pulak saya dapat kalau pakai bahan kimia merbahaya..

 
 
 
LUST

 
Cik Suzana Sohor, 21 tahun, Bukit Tinggi, Klang.
KOMEN: Permukaan kulit muka saya kalau dilihat secara jauh, nampak macam kulit licin. Tapi bila dirasa dengan jari permukaan kulit sangat kasar. Saya amalkan pakai LUST, ratakan di bahagian kulit muka selama 2 bulan setengah. Alhamdulillah...muka saya semakin licin sekarang.
 
Cik Noor Hashimah Jumaat, 34 Tahun, Ara Damansara.
KOMEN: Kulit muka saya menggerutu dan kasar sebelum nie. Alhamdulillah....setelah saya mencuba LUST hampir 2 bulan, struktur kulit muka semakin licin dan halus....
 
Pn. Salimah Kairil, 44 Tahun, Nilai, Negeri Sembilan.
KOMEN: Saya mempunyai masalah parut bewarna. Semasa saya datang untuk membuat rawatan di Zai's Beauty Formula cawangan Bangi, mereka ada menyuruh saya pakai LUST untuk masalah parut saya. Setelah saya pakai LUST, saya dapati warna parut di muka saya tidak ketara lagi...sekarang saya dalam proses memudarkan parut, saya pakai LUST dan Beauty Serum untuk memudarkan parut bewarna saya.
 
Puan Rina Abdullah, 35 Tahun, Water Front, Sungai Sarawak.
KOMEN: Saya ada masalah bujet. Mula-mulanya saya mahu beli bedak dan pencuci muka saja. Tapi mereka kata nanti muka saya akan kering tak ada pelembab. Saya cuba beli dan pakai memang muka saya tak rasa kering dan rasa licin.
 
Puan Hana Suzana Sulaimi, 39 Tahun, Bukit Katil, Melaka.
KOMEN: Saya pakai LUST campur dengan Kacara memang bagus, bukan sahaja liang roma saya makin mengecil. Selain tu muka saya akan lagi tambah tegang.
 
 
Cikonmulan,
 
KOMEN:Produk ni mahal sket tp ambik satu set basic n jerawat (rm600-700). Guna untuk 3 bulan je. lepas tu hanya perlu guna Jus Tamu Sari (sebagai pencuuci dan pelembap) dan Perfecting powder je selepas tu.

Tapi once u dh guna satu barang dr produk ZBF, u takleh campur dgn produk lain, even powder. Sebab powder (debu atau padat) biasanya ada talc (talkum) dan fragrance (pewangi) yang boleh menyebabkan kanser. Kena pakai perfecting powder yang dibuat dr debunga.

Apa yang menarik ialah produk LU.ST. hehe dengan sekali sapuan, pipi yag kendur dan jatuh ke bawah kesan graviti, balik ke bentuk muka yang asal. Kalau sebelum ni senyuman korang selebar 5 inci, then akan kurang jd 3 inci. hehe ajaib glerr rasa masa first time pakai (first time pakai masa beautician kat ZBF wat demo kat muka).

hehe

try it


 
 
White M

 
Puan Hajar, 53 tahun, Ipoh
KOMEN : Saya melihat kulit muka saya semakin kendur dan nampak menggelebeh terutamanya di bahagian bawah mata. Walaupun usia saya sudah agak veteran, saya masih aktif dalam pekerjaan, ini membuatkan saya kurang keyakinan untuk bertemu dengan orang luar. Selapas saya mencuba produk zbf, yang salah satunya adalah white m, kulit muka saya nampak lebih tegang dan muda. Saya sangat berpuas hati, saya juga tidak perlu menggunakan botox yang merbahaya atau apa-apa suntikan yang boleh memudaratkan kesihatan.
 
Puan Asina, 35 tahun, Pulau Pinang
KOMEN : Saya baru sahaja melahirkan anak yang pertama. Di awal kelahiran, anak saya sering meragam pada waktu malam, adakalanya saya terpaksa berjaga hingga ke awal pagi. Ini menyebabkan bawah mata saya menjadi sembab dan bengkak, keadaan sebegitu menjadikan muka saya nampak tidak bermaya. Selepas saya menggunakan white m dari zbf, bengkak bawah mata saya semakin berkurangan dan muka saya nampak lebih segar dan berseri.
 
Cik Lina, 23 tahun, Batu Pahat
KOMEN : Semasa saya berumur belasan tahun, saya mengalami masalah jerawat yang agak serius, saya juga suka memicit jerawat, akibatnya banyak parut jerawat jenis berlekuk di muka sehinggalah kini, sudah bermacam-macam cara saya cuba untuk menghilangkan parut tersebut. Tapi tak berjaya. Namun setelah saya mencuba produk zbf, saya menggunakan antaranya adalah white m, sangat menakjubkan kerana parut berlekuk saya semakin berkurangan dan kulit saya semakin cantik.
 
 
Cik Linda, 21 tahun, Pahang
KOMEN : Kulit muka saya jenis kering, ini menyebabkan banyak garis-garis halus yang timbul terutama di bahagian tepi mulut apabila saya senyum. Setelah saya menggunakan white m, masalah garis halus sudah semakin berkurangan.
 
Cik Amy, 26 tahun, Negeri Sembilan
KOMEN : Saya mengalami masalah bintik-bintik kecil serta ruam di sekitar muka. Sangat susah nak dihilangkan walaupun sudah bermacam-macam produk telah digunakan, namun apabila saya menggunakan produk zbf iaitu white m, ruam-ruam kecil dan bintik-bintik di kulit semuanya kecut. Saya gembira sangat. 
 
Cik Fatihah, 30 tahun, Shah Alam
KOMEN : Saya baru pakai White M 2minggu, sebelum hanya pakai Jus Tamusari ngan Bedak je, kumpul duit baru dapat beli White M.....Bagus lah sebab baru pakai White M, jerawat cepat kecut....bukan tu je abis semua yang menggerutu kat muka kecut-kecut....tapi jangan risau muka aku tak dela jadi kecut...he...he..he

 

 
Pn. Sharifah Zuliyana Ali, 50 tahun, Taman Tun Dr Ismail.
KOMEN: Saya mempunyai garis-garis penuaan di kulit muka saya, terutamanya di bahagian dahi dan keliling mata saya. Staff di Zai's Beauty Formula ada menggalakkan pakai White M 2 kali sehari di bahagian bermasalah. Mereka kata, kalau saya rajin, lepas sembahyang saya pakai White M di bahagian yang ketara garis halus sahaja, tidak perlu pakai di seluruh muka. Tetapi alhamdulillah, setelah saya amalkan pemakaian White M seperti yang mereka katakan, kawan-kawan tegur muka saya macam pakai botox! Malah suami saya juga turut berminat memakai White M untuk menegangkan mukanya.
 
Pn. Dalilah Muhammad, 45 tahun, Cheras.
KOMEN: Saya seorang yang suka memakai krim kecantikan, lama-kelamaan saya lihat pipi saya makin menggelebeh. Beauty therapist Zai's Beauty Formula ada memberitahu, jika kita banyak memakai produk kecantikan berasaskan krim, pipi kita akan mudah jatuh kerana krim tersebut akan menggalakkan proses tarikan graviti kerana krim tersebut sudah tersumbat dalam liang-liang roma di bahagian kulit muka. Saya sungguh terkejut apabila beauty therapist mendemokan White M di sebelah muka sahaja sudah nampak pipi saya senget sebelah. Apabila saya pakai lebih kurang 2 bulan setengah, ramai kawan saya menegur muka saya nampak tegang daripada muka saya yang dulu, terasa macam muda-muda dululah pulak he....he...he...
 
Cik Shuhaibah Ali Mumtaj, 22 tahun, Kajang.
KOMEN: Kulit muka saya jenis berjerawat dan blemish. Biasanya kalau ada jerawat atau blemish saya akan picit menggunakan kuku atau picit menggunakan besi pemicit. Beauty Therapist di Zai's Beauty Formula ada memberi nasihat, jika kita picit jerawat atau blemish memang hilang apa yang kita picit tetapi ia akan tumbuh lagi di bahagian kulit muka yang lain. Mereka juga ada menyuruh memakai kerap White M di bahagian jerawat atau milia. Alhamdulillah, setelah saya mendengar dan disiplin mengikut nasihat yang diberi, kulit muka saya sudah tidak berjerawat, malah jerawat dan blemish yang ada sudah mula mengecut, hanya tinggal parut sahaja.
 
Pn. Zakiah Zuhal, 28 Tahun, Seksyen 20, Shah Alam.
KOMEN: Saya memang pengguna produk Zai's Beauty formula, tapi saya hanya pakai produk muka sahaja. Saya ada mengadu untuk menegangkan payudara tetapi saya masih tak cukup duit untuk top up barang lain. Beauty therapist Zai's bagi tau kalau pakai White M di bahagian payudara boleh menegangkan juga. Saya cuba dalam 3 bulan, boleh tahan - payudara saya makin tegang sekarang...
 
Puan Katijah Kasmin, 39 Tahun, Skudai, Johor.
KOMEN: Selepas melahirkan anak saya yang kedua, badan saya mula mengembang termasuk bahagian hidung saya, dah lah batang hidung saya tak berapa nampak, bila mengembang lagila tak nampak batang hidung lansung. Saya apa lagi pertonyoh WHITE M di bahagian hidung saya.Ha....Ha... barulah nampak sikit hidung tak mengembang dan nampaklah ada batang hidung saya sikit.
 
Pn. Rahminah Rahmat, 42 Tahun, Temerloh Pahang.
KOMEN: Memang betul lah, pakai White M macam pakai botox. Mula-mula macam tak percaya sebab saya beli by pos je, tak pernah di demokan. Tapi bila Beauty Therapist dia call suruh saya suruh cuba sendiri di rumah, tengok sendiri di cermin lepas pakai sebelah muka dan senyum, memang nampak pipi kita naik sebelah. Saya punya tergelak besar kat rumah sorang-sorang. Sekaranf ni, walaupun saya dah tak leh banyak pakai produk sebab dah berhenti kerja, saya tanya pendapat Beauty Therapist kat ZBF mengikut bujet yang saya ada dan saya sentiasa dapatkan WHITE M untuk pastikan muka saya tegang sentiasa. 

 
PERFECTING POWDER

 
Pn. Siti Noor Akmar Sulaiman, 37 tahun, Pantai Dalam.
KOMEN: Saya sudah pakai Perfecting Powder selama 4 bulan. Saya dapati bila saya pakai Perfecting Powder semasa waktu tidur, muka saya tidak berjerawat dan kulit kurang berminyak serta muka saya makin cerah. Bedak Zai's sangat berbeza dengan bedak yang ada di pasaran. Ini kerana bedak di pasaran tidak boleh di bawa tidur, ia akan menyebabkan liang roma tersumbat dan akan menimbulkan jerawat. Mula-mula saya rasa pelik juga bedak boleh pakai waktu malam, tapi hakikatnya perkara ini benar dengan Perfecting Powder... Kalau tidak percaya cubalah sendiri.
 
 
Cik Noor Mala Mohd Dahlan, 29 Tahun, Masjid Tanah, Melaka.
KOMEN: Saya seronok pakai Perfecting Powder, sebab muka saya tidak rasa melekit. Selain itu, yang paling saya seronok sangat pakai Perfecting Powder ni, muka saya tetap rasa ringan walaupun saya memakainya sekerap manapun yang kita mahu, serta kulit muka saya tidak berminyak semasa saya keluar pada waktu tengahari.
 
Cik Syazana Deraman, 22 tahun, Kluang, Johor.
KOMEN: Saya pakai Perfecting Powder sudah 2 bulan, senang, tak payah nak pilih-pilih warna bedak yang sesuai pada kulit muka. 1 warna sahaja sesuai untuk kulit muka sesiapapun. Therapist Zai's tu kata, Perfecting Powder ada debunga yang boleh membantu mencerahkan kulit muka dan memudarkan parut berwarna.
 
Cik Robitah Hj Yahya, 24 Tahun, Muadzam Shah, Perak.
KOMEN: Saya masih belajar lagi, so saya tak cukup duit nak beli produk banyak-banyak, tapi akak kat ZBF ni baik-baik, muka saya ada parut bekas jerawat. Saya hanya beli Jus tamusari dan Perfecting Powder sahaja. Akak kat ZBF ada bagi petua kat saya, malam-malam lepas pakai perfecting powder spraykan jus tamusari + air atau spray air sahaja dan ratakan menggunakan jari keseluruh muka bawa tidor.Esok pagi, memang nampak cerah dan parut sayapun nampak pudar.
 
Siti Azimah Bt Azman, 30 Tahun, Kelana Jaya.
KOMEN: Saya dulu tak pandai pakai Perfecting Powder, Saya ratakan dengan tangan macam talkum powder..Setelah datang ke Salon ZBF...staff kat sana tanya cara pemakaian produk ZBF kat saya..saya dengan penuh yakin perfenting powder ratakan dengan tangan..lepas tu dia orang kata saya pakai salah, patutlah saya pakai Perfecting Powder cepat habis, rupanya salah pakai. Setelah perbaiki cara pemakaian produk baru la saya nampak kesan memakai Perfecting Powder.

 
Pn. Siti Noor Akmar Sulaiman, 37 tahun, Pantai Dalam.
KOMEN: Saya sudah pakai Perfecting Powder selama 4 bulan. Saya dapati bila saya pakai Perfecting Powder semasa waktu tidur, muka saya tidak berjerawat dan kulit kurang berminyak serta muka saya makin cerah. Bedak Zai's sangat berbeza dengan bedak yang ada di pasaran. Ini kerana bedak di pasaran tidak boleh di bawa tidur, ia akan menyebabkan liang roma tersumbat dan akan menimbulkan jerawat. Mula-mula saya rasa pelik juga bedak boleh pakai waktu malam, tapi hakikatnya perkara ini benar dengan Perfecting Powder... Kalau tidak percaya cubalah sendiri.
 
Cik Noor Mala Mohd Dahlan, 29 Tahun, Masjid Tanah, Melaka.
KOMEN: Saya seronok pakai Perfecting Powder, sebab muka saya tidak rasa melekit. Selain itu, yang paling saya seronok sangat pakai Perfecting Powder ni, muka saya tetap rasa ringan walaupun saya memakainya sekerap manapun yang kita mahu, serta kulit muka saya tidak berminyak semasa saya keluar pada waktu tengahari.
 
Cik Syazana Deraman, 22 tahun, Kluang, Johor.
 
KOMEN: Saya pakai Perfecting Powder sudah 2 bulan, senang, tak payah nak pilih-pilih warna bedak yang sesuai pada kulit muka. 1 warna sahaja sesuai untuk kulit muka sesiapapun. Therapist Zai's tu kata, Perfecting Powder ada debunga yang boleh membantu mencerahkan kulit muka dan memudarkan parut berwarna.
 
Cik Robitah Hj Yahya, 24 Tahun, Muadzam Shah, Perak.
KOMEN: Saya masih belajar lagi, so saya tak cukup duit nak beli produk banyak-banyak, tapi akak kat ZBF ni baik-baik, muka saya ada parut bekas jerawat. Saya hanya beli Jus tamusari dan Perfecting Powder sahaja. Akak kat ZBF ada bagi petua kat saya, malam-malam lepas pakai perfecting powder spraykan jus tamusari + air atau spray air sahaja dan ratakan menggunakan jari keseluruh muka bawa tidor.Esok pagi, memang nampak cerah dan parut sayapun nampak pudar.
 
Siti Azimah Bt Azman, 30 Tahun, Kelana Jaya.
KOMEN: Saya dulu tak pandai pakai Perfecting Powder, Saya ratakan dengan tangan macam talkum powder..Setelah datang ke Salon ZBF...staff kat sana tanya cara pemakaian produk ZBF kat saya..saya dengan penuh yakin perfenting powder ratakan dengan tangan..lepas tu dia orang kata saya pakai salah, patutlah saya pakai Perfecting Powder cepat habis, rupanya salah pakai. Setelah perbaiki cara pemakaian produk baru la saya nampak kesan memakai Perfecting Powder.

 
BIOWHITE POWDER

 
En. Mohd Zainuddin Bin Saripuddin, 39 tahun, Bandar Baru Klang.
KOMEN: Saya pernah di demokan oleh beauty therapist di salah satu cawangan Zai's Beauty Formula. Semasa saya didemokan Biowhite, saya rasa berminat, lalu saya membeli Biowhite tu. Setelah saya pakai dalam 1 bulan setengah, saya dapati muka saya kurang berminyak dan makin cerah.
 
 Cik Nadia Sameon, 28 tahun, Saujana Putra, Puchong.
KOMEN: Saya suka pakai Biowhite Powder, sebab bila saya pakai Biowhite pada waktu malam, kulit muka saya akan nampak segar selepas bangun tidur dan jerawat di muka pun sudah berkurangan.
 
Pn. Salima Samad, 33 tahun, Ampang Tambahan.
KOMEN: Saya pengguna Zai's Beauty Formula, saya ada pakai Biowhite, saya lihat muka saya makin cerah lepas pakai Biowhite terutamanya bila lepas ambil air sembahyang, muka saya nampak lagi licin dan cerah.
 
Cik Zulaika Fandi, 19 tahun, USJ 9.
KOMEN: Saya suka pakai Biowhite, sebab dia ada sunblock SPF 104. Saya jenis yang aktif dengan sukan, sentiasa berpanas dan menyebabkan muka saya berbelak (warna kulit tidak sekata). Setelah saya pakai Biowhite hampir 3 bulan, muka saya kurang berbelak dan bangun tidur muka masih nampak macam pakai bedak. Sekarang saya tidak risau lagi dengan kulit muka saya bila saya aktif dengan sukan yang sentiasa kena pancaran matahari.
 
 En Amir Bin Mat, 23 Tahun, Setiu, Terengganu.
KOMEN: Muka saya sekarang nampak cerah selepas pakai Biowhite Powder.Ramai kawan-kawan saya tegur muka saya. Walaupun dia sunblock tapi tak nampak macam berbedak dan tak melekit atau berminyak, Saya selalu kena tegur kalau malas pakai produk, sebab akak-akak kat sana sentiasa follow up customer dia orang. 
 

 
Rsus

 
Cik Ida bt Manaf, 25 tahun, Tanjung Malim, Perak
KOMEN: Saya mengalami masalah black head dan white head di bahagian tepi hidung dan disekitar mulut, pelbagai produk telah saya cuba, namun tidak berkesan. Setelah saya menggunakan rsus dari produk zbf, masalah saya semakin berkurangan. Dan kulit saya tidak lagi nampak menggerutu.
 
Cik Khadijah bt mat Deris, 23 tahun, Pasir Mas, Kelantan
KOMEN: Muka saya jenis sensitif dan sentiasa di tumbuhi jerawat lebih-lebih lagi semasa kulit muka saya berminyak. Apabila saya menggunakan produk zbf iaitu rsus, jerawat saya banyak yang kecut dan pengeluarannya semakin berkurangan. Kulit saya juga tidak lagi berminyak. Saya sangat berpuas hati.
 
Puan Umairah bt Jaafar, 35 tahun, Changlun Kedah
KOMEN: Dulu saya pengguna produk yang berasaskan krim. Akibatnya muka saya dipenuhi dengan bintik-bintik miliar. Namun setelah saya menggunakan rsus, miliar saya sudah mula berkurangan dan semakin hilang.
 
Cik Ain bt Yusuf, 21 tahun, Sabak Bernam, Selangor
KOMEN: Dulu saya menyangka rsus hanyalah pencuci muka biasa sahaja. Adakalanya saya mengalami masalah jerawat, beauty therapist dari zbf menyarankan saya agar menggunakan rsus campur garam sedikit dan diletakkan pada jerawat, biarkan ia semalaman, jerawat saya terus kecut dengan cepat, bermula dari situ, barulah saya tahu kehebatan rsus yang bukan sekadar pencuci muka sahaja tetapi ada bermacam-macam keistimewaan lain.
 
Cik Fatehah bt Halim, 27 tahun, Subang
KOMEN: Pada permulaan saya memakai rsus, kulit saya menjadi kusam, saya cuba bertanya dan meminta pendapat daripada beauty therapist dari zbf, setelah di beri penerangan, barulah saya tahu, cara penggunaan rsus secara menyental pada muka yang menyebabkan kulit kusam. Selepas di ajar cara yang betul untuk menggunakan rsus, kulit saya tidak lagi kusam bahkan semakin bersih dan bebas minyak.
 
Dayana Daniel, 25 tahun, Bandar Baru Bangi.
KOMEN: muka saya berminyak sangat, terutamanya kalau kena cahaya matahari yang agak panas...saya pakai rsus dalam 2bulan muka dah tak minyak..jerawatpun cepat kecut..pakai rsus tak leh gosok kuat-kuat nanti muka melecet..tapi kalua ratakan secara lembut dan perlahan muka akan nampak cerah..

 
 
PEARL CLEANSER

 
Cik Shima, 20 tahun, Alor setar, Kedah
KOMEN: Saya sudah menggunakan produk zai's hampir setengah tahun, kulit muka saya lebih bersih walaupun bermekap selepas cuci muka menggunakan pearl cleanser.
 
Puan Ina, 31 tahun, Kuala Kangsar, Perak
KOMEN: Dulu saya menggunakan pencuci muka yang berbuih, muka jadi kering sangat, tapi berbeza apabila memakai pearl cleanser, kulit saya tidak lagi kering bahkan lebih lebih lembut dan lembap.
 
Cik Rina, 25 tahun, Sabah
KOMEN: Saya sangat berpuas hati selepas menggunakan pearl claenser, muka saya tidak lagi bercela dan lebih bersih. 
 
Cik Marina, 26 tahun, Perlis
KOMEN: Saya bekerja di sebuah bengkel kereta sebagai kerani, pekerjaan sebegini memerlukan saya untuk berhadapan dengan kekotoran minyak dan asap kenderaan semasa berurusan dengan pelanggan, ini menyebabkan kulit muka saya menjadi berdaki dan berminyak. Tapi selepas saya menggunakan pearl cleanser, kulit muka saya sentiasa bersih dan segar walaupun dengan sekali cucian. 
 
Cik Aishah, 20 tahun, Kelantan
KOMEN: Kulit muka saya jenis kombinasi, adakalanya kulit muka saya menjadi terlalu kering atau terlalu berminyak. Apabila saya diperkenalkan dengan produk zbf, salah satu produk yang saya ambil adalah pearl cleanser, saya sangat berpuas hati kerana kulit muka saya tidak terlalu berminyak atau kering lagi, kulit muka saya lebih seimbang dan lembap saerta lembut.
 
Rahimah Arbain, 40 Tahun, Mah Sing, Shah Alam.
KOMEN: Rumah saya dekat ngan HQ ZBF tapi tak leh produk kat situ, saya kena pergi ke Shah Alam SEk9. saya ada pakai Pearl Cleanser dalam 3 hari.sebelum ni saya pakai Jus Tamusari untuk cuci muka..Orang kat sana ajar pakai pearl cleanser lama cikit...kalau ratakan kat kulit muka rasa kesat spray air lagi kat muka...saya buat masa tengah tengok tv...seronok bila ratakan lama-lama, segala kotoran, white head dan black head tertanggal...

 
 
WHEY CLEANSER

 
En. Taufiq Bin Khamis, 21 tahun, Seksyen 18, Shah Alam.
KOMEN: Muka saya sentiasa berminyak, berjerawat dan ada parut bewarna. Semasa saya menggunakan produk Zai's Beauty Formula, kakak saya ada menyuruh saya pergi klinik untuk dapatkan rawatan atau ubat daripada Dr, dia kurang yakin dengan produk Zai's Beauty Formula, tapi bila saya teruskan memakai produk Zai's Beauty Formula dan Beauty Therapist di Zai's banyak memberi dorongan pada saya untuk meneruskan pakai produk, akhirnya kakak saya menggalakkan saya meneruskan pakai produk kerana dia nampak muka saya sudah mula ada perubahan. Sebenarnya, betul juga kata mereka, tidak guna tukar-tukar produk. Akhirnya kulit muka akan bertambah bermasalah. Tapi saya suka pakai Whey Cleanser sebab muka dah tidak ada minyak dan jerawat pun dah hilang.
 
Cik Jalilah Ayob, 25 tahun, Kampung Jawa, Klang.
KOMEN: Saya jenis kulit berminyak, beauty therapist bagitau saya kena pakai Whey Cleanser untuk kurangkan minyak di muka. Bila saya pakai dalam 2 botol Whey Cleanser, saya dapat lihat pada waktu tengahari muka saya sudah tidak berminyak. Kawan-kawan saya pun tegur kata muka saya makin cerah dan licin .
 
Cik Kalsom Sainawi, 23 tahun, Kota Damansara.
KOMEN: Saya pengguna Zai's Beauty Formula. Saya selalu datang buat rawatan di salon Zai's Beauty Formula. Ada satu hari tu, beauty therapist ada syorkan pada saya pakai Whey Cleanser, sebab dapat kurangkan minyak pada kulit muka saya. Setelah saya guna Whey Cleanser selama 3 bulan, saya dapati kulit muka saya minyak makin berkurangan, malah kawan saya beritahu muka saya semakin cerah.
 
En. Abdul Rahman Bin Abdul Talib, 26 Tahun, Machang, Kelantan.
KOMEN: Muka saya memang kuat berminyak. Lagi-lagi kena haba yang panas, gewe saya yang tolong belika produk ZBF ni. Sekarang ok la, muka saya dah tak sangat berminyak. Nak beli sendiri segan, sebab Zai's Beauty Formula ni semua perempuan. Tu bila produk habis minta tolong gewe saya belikan...
 
Cik Mimi, 18 tahun, Klang, Selangor
 
KOMEN : Muka saya sangat berminyak, pelbagai produk telah saya gunakan untuk mengatasi masalah ini, selepas saya mencuci muka dengan pencuci yang berbuih, kulit saya menjadi sangat kering dan tegang, tapi tak sampai beberapa jam, kulit muka saya kembali berminyak dan adakalanya dinaiki jerawat. Tapi selepas saya menggunakan whey cleanser, kulit saya tidak lagi berminyak dan jerawat jarang sekali tumbuh.
 
Cik Habibah, 32 tahun, Kuala Selangor
KOMEN : Saya mempunyai masalah kulit yang berjerawat, ini menyebabkan saya kurang keyakinan berhadapan dengan orang ramai. Tapi selepas menggunakan whey cleanser, jerawat saya semakin reda dan pengeluaran jerawat juga semakin berkurangan.
 
Cik Anisah, 25 tahun, Johor
KOMEN : Saya sering ditugaskan untuk menjaga tapak pembinaan, cuaca yang panas menyebabkan kulit muka saya sering berminyak dan berjerawat. Tapi selepas saya menggunakan produk zbf yang salah satu nya adalah whey cleanser, kulit muka saya tidak lagi berminyak walaupun sering berhadapan dengan cuaca panas.
 
Cik Aina,15 tahun, Melaka
KOMEN : Dulunya kulit muka saya tidak mengalami apa-apa masalah, sejak umur saya meningkat 14 tahun, kulit muka saya mula ditumbuhi jerawat dengan banyak. Bermacam-macam produk telah saya cuba, tapi langsung tidak menampakkan kesan. Setelah saya menggunakan whey cleanser. Muka saya lebih bersih dan jerawat semakin berkurangan.
 
Cik Intan, 28 tahun, Terengganu
KOMEN : Dulu saya menggunakan produk yang mengandungi krim dan minyak kononnya sebagai pelembap muka. Tapi kesannya muka saya ditumbuhi bintik-bintik miliar dan juga dinaiki jerawat yang agak besar. Muka saya menjadi sangat berminyak sehinggakan saya menjadi kurang keyakinan apabila bersama dengan teman lelaki saya, dia juga sering menegur akan keadaan kulit muka saya. Akhirnya saya telah mencuba produk zbf, beauty therapist telah mengesyorkan saya menggunakan whey cleanser, kulit muka saya kini tidak lagi berminyak dan jerawat pun suadah tiada, teman lelaki saya juga memuji akan perubahan kulit muka saya kini.
 
Cik Raudah Bt Abdul Tahir, 22 Tahun, Batu Belah, Klang.
KOMEN: Kalau sesiapa kulit muka dia yang banyak minyak macam boleh buat goreng ikan, baik pakai Whey Clenser...mak aku ada belikan Whey Cleaser sebagai pencuci muka dan ada beberapa produk ZBF yang mak aku belikan..tapi bagu selepas beberapa bulan aku pakai Whey Cleaser kulit muka yang berminyak macam boleh buat goreng ikan sekarang dah berkurangan dan aku selalu kena tegur ngan kakak kat ZBF sebab ada masanya aku malas pakai produk, tapi aku suka kakak kat sana baik-baik orangnya.

 
 
BABY DOLL

 
En. Mohd Fuad Bin Muhammad Ismail, 33 tahun, Paya Jaras, Sungai Buloh.
KOMEN: Saya sudah pakai Babydoll hampir 3 bulan lebih. Saya mengalami masalah kulit kepala berkelimumur. Mula-mula pakai Babydoll, kelimumur saya habis keluar, saya ingatkan kelimumur saya makin banyak, saya telefon beauty therapist di Zai's Beauty Formula, saya bagitau masalah yang saya hadapi. Mereka ada menasihatkan saya untuk teruskan pakai, sebab Babydoll membersihkan kulit kepala dan liang roma yang tersumbat. Sekarang ni kelimumur saya sudah berkurangan dan rambut saya tidak kekeringan.
 
Cik Wardina Ahmad, 25 tahun, Kuala Selangor.
KOMEN: Rambut gugur memang membuatkan saya risau, takut mengalami botak. Berbagai-bagai produk saya cuba untuk atasi masalah rambut saya, tapi masih tiada perubahan. Kawan saya syorkan saya datang ke Zai's Beauty Formula. Mereka menasihatkan saya mengambil set rambut. Setelah saya pakai Babydoll hampir 3 bulan, saya dapati semasa saya basuh rambut, rambut saya makin kurang gugur.
 
Pn. Suriya Hamid, 40 tahun, Batu Pahat, Johor.
KOMEN: Dalam 6 bulan lepas, saya selalu mengalami masalah pening kepala yang agak kerap. Saya jenis yang suka bertukar-tukar produk dandanan rambut. Beauty Therapist Zai's ada memberitahu bertukar-tukar produk dandanan rambut boleh berisiko tinggi dapat barah otak. Alhamdulillah, setelah saya pakai Babydoll dan berhenti memakai produk dandanan rambut yang ada bahan kimia, pening-pening di kepala saya makin berkurangan.
 
 Pn. Wan Fatiyah Baharum, 44 Tahun, Kulim Kedah.
KOMEN: Biasanya lepas saya shampoo kepala saya, kulit kepala saya pasti akan kemerah-merahan. Sampai semua orang akan tegur kulit kepala saya. Selain tu, kulit kepala saya berkuping-kuping dan gatal. Apalagi saya menggaru guna sikat.Dah bermacam-macam shampoo saya gunakan masih tak ok. Kawan saya yang syorkan untuk bertanya tentang masalah saya pada Zai's Beauty Formula. Saya call lah Zai's Beauty Formula dan bagi tau masalah saya, mereka syorkan saya  guna set produk rambut mereka.Sejak saya pakai hampir 3 bulan, selepas shampoo masalah kemerahan kulit kepala dah makin kurang dan kuping-kuping dikulit kepala dah tertanggal-tanggal.
 
Puan Norhaya Samion, 42 Tahun, Bintulu, Sarawak.
KOMEN: Anak saya baru umur 8 tahun, dia ada masalah rambut berkulat, saya pakaikan Baby Doll seminggu 2 kali. Mereka banyak bagi nasihat pada anak saya dan saya, memang bagus selepas 1 bulan lebih kulit kepala anak saya makin pulih malah rambutnya makin tebal.
 
En Jusoh Ayob, 35 Tahun, Jitra, Kedah.
 
KOMEN: Saya selalu mengalami masalah pening kepala dan rambut saya banayak gugur. Pernah buat rawatan di salon-salon rambut, tapi masih tak berjaya. Saya dah pakai baby doll beli secara pos selama 3 bulan. Sekarang saya nampak sudah kurang penig dan anak rambut tumbuh di bahagian rambut yang banyak gugur.
 
Puan Rogayah Abdul Rahman, 45 Tahun, Klang.
KOMEN: saya selalu mengalami masalah pening kepala...maby dah tua kot...selain tu saya ada masalah rambut gugur, orang ZBF kata maby sebab hormon sya tak stabil..saya pun makan JUS NILAM SANI. Selain itu saya pakai Baby Doll saya dapati sakit kepala saya makin berkurangan..Tapi kalau nak nampak anak rambut tumbuh kena pakai Seduce baru lah nampak perubahan..

 
 
SEDUCE

 
Puan Halimaton Bt Hj Mhd jusoh, 41 Tahun, Kinrara, Puchong.
KOMEN: Saya selalu pakai Seduce bila banyak kerja atau sakit kepala sebab angin dalam badan tak dapat keluar ngan baik. Saya banyak angin dalam badan tak dapat keluar dengan baik..mereka ada syorkan saya makan Jus Tamusari, Nilam Sani dan Puree Ratna Suri selain itu mereka syorkan pakai Seduce pada kulit kepala. Memang sangat bagus sebab bila dah sakit kepalaje saya pakai Seduce memang keluarlah angin kat kepala.Ringan sikit rasa kepala ni..ialah pakai tudung..terperap lepas tu cuaca pulak panas mana tak angin masuk kat kepala.
 
En Ali Mumtaz Bin Abu kadir, 26 Tahun, Ampang Jaya.
KOMEN: Dulu saya asyik botakkan kepala, sebab ranbut saya makin berkurangan, tetapi setelah saya pakai Seduce rambut baru saya tumbuh banyak...Rupanya saya baru tau jika kita pakai produk dandanan rambut memang banyak bahan kimia dan boleh membantu membantutkan proses pertumbuhan rambut, sebab dulu saya suka warnakan rambut..
 
Cik Noor Viona Bt Mahmed Ali, 26Tahun, Banting.
KOMEN: Dulu kulit kepala saya menagalami kulat di kulit kepala. Saya terpaksa botakkan kepala saya. Saya pakai rambut palsu kalau nak keluar..Mula-mual saya datang ke Salon ZBF...dia orang terkejut dengan tindakan drastik saya membotakkan kepala.Sebab saya tak tahan gatal dan berkudis...saya dinasihatkan mengambil Jus Tamusari, Baby Doll, Seduce dan Combi... Alhamdulillah memang nampak  kesan mula-mula sega kudis menjadi kering dan berkuping, gatal-gatal mula berkurangan dan rambut mula tumbuh dengan sihat lembut tak kasar..Tapi memang best pakai Seduce rasa kulit kepala berangin je.

 
 
HAIRCOMBI
 
 
Pn Fatimah Bujok, 55 Tahun, Banting, Selangor
Komen: Saya ada belikan Combi untuk anak lelaki saya. Anak saya mengalami masalah uban dari remaja lagi, setelah anak saya pakai Combi dalam 2 bulan lebih. Saya dapati rambut sudah bertukar warna keperang – perangan. Anak saya sekarang sudah tidak berapa segan untuk berjumpa dengan kawan – kawanya...
 
Cik Farah Asyiqin loqman, 22 Tahun, Sri Kembangan, Bangi
Komen: Saya mengalami masalah uban hampir keseluruhan rambut, selain daripada itu, uban saya juga berpunca dari keturunan. Setelah saya memakai combi dan membuat rawatan rambut di salon Zai's Beauty Formula, Alhamdulillah...uban dah makin tak ketara!
 
 
En Mohd Rozaimi Bin Rostam, 46 Tahun, Machang, Kelantan
Komen: Uban saya baru nak tumbuh, selain daripada warna rambut, saya mencari-               cari produk yang sesuai untuk masalah saya. Akhirnya kawan sekerja saya ada mengesyorkan pakai produk Zai's Beauty Formula. Setelah saya pakai selama 2 bulan lebih, uban saya berwarna keperang-perangan, malah sekarang ada uban saya yang berwarna hitam.
 
 
HAIR GONE

 
Cik Noor Fifi Bt Mokhtar, 23 Tahun, Batang Kali.
KOMEN: Saya ada datang ke salon ZBF sekali je sebab saya buat rawatan Buang Bulu di Betis.Tapi sekrang saya hanya pakai Produk Melalui Pos sahaja, saya cabut sendiri, masih belajar tak cukup duit..Tapi saya nampak perubahan bulu saya berkurangan, tapi kenalah rajin...kalau tak rajin tak nampaklah perubahan.
 
En Muhammad Fais, 25 Tahun, Cheras.
KOMEN: Saya pakai Hair Gone dekat bahagian jambang, mula-mula rasa sakit sebab kena cabut, dia orangkan tak buat rawatan untuk orang lelaki...Saya dah pakai dalam 5bulan sekarang saya dah tak kerap buang bulu bahagian jambang.
 
Puan Maznah mahadi, 30 Tahun, Bangsar.
KOMEN: Saya pakai Hair Gone dan buat rawatan buang bulu di bahagian ketiak..Dalam 3bulan saya pakai produk bulu dan buat rawatan di bahagian ketiak dah tak tumbuh sangat.Tak yahlah susah-susah saya nak cabut sendiri kat rumah..tapi yelah duit kena adalah mana ada diaorang nak buat rawatan secara percuma.

 
 
 
SATIN WHITE BODY LOTION

 
CIk Noor Fitriyah Bt. Tammizi, 20Tahun, Gombak.
KOMEN: Saya ada masalah kulit exema, saya tak boleh lansung pakai produk yang mengandungi bahan kimia. Saya datang kesalon ZBF mereka ada suruh saya pakai beberapa produk ZBF termasuk Satin WBL. Dulu kulit badan saya akan luka akibat saya menggaru. Sekarang dah kurang gatal dan kulit badan saya tak kekeringan lagi.
 
Puan Jawariyah Bt Jawa, 24 Tahun, Sungai Buloh.
KOMEN: Saya ada Baby baru masuk 3 bulan, badan dia sangat sensetive. Celahan peha dia selalu melecet dan kulit kekeringan...sejak saya pakaikan satin badan dia tak kering lagi..
 
Puan Hendon Bt Sameon, 35 Tahun, Batang Kali.
KOMEN: Saya ada masalah dagu berlapis dan leher saya pun berlapis setelah saya pakai dalam 4 bulan. Kawan saya ramai tegur bahagian yang berlapi dah tak nampak lagi.Saya pakai dalam 3 kali sehari.Selain tu saya pakai kat tangan bila saya pakai cincin, jari tangan saya nampak tegang.

 
 
 
SILK WHITE BODY WASH

 
 
 
Puan Bariah Bt Wahid, 33 Tahun, Kundang.
KOMEN: Celahan Ketiak saya gelap sebab saya selalu menggaru terutamanya bila bulu roma nak tumbuh..tu yang menyebabkan saya punya celahan gelap.Orang Zai's syorkanpakai silk sapu secara pelahan menggunakan kapas lembap di celahan.saya dah pakai adalam 2bulan celahan saya ada nampak perubahan.
 
Cik Syamimi Bt Alif, 19 Tahun, Seremban.
KOMEN: Saya tak leh kene gigit nyamuk, mesti berparut.Mak cik saya yang syorkan saya pakai Silk sapu pada parut. mula-mula tak percaya silk boleh pudarkan parut dan sayapun malas nak pakai. Setelah mak cik saya bebel kat saya, baru saya rajin dala 2bualn ni...tapi memang nampak perubahan parut baru dah hilang, ada parut lama yang tinggal.
 
Cik Khairul Niza Bt Khairul Amin, 20 Tahun, Kajang.
KOMEN: Saya selalu main bola tampar, saya kerap terjatuh menyebabkan lutut saya gelap. Setelah memakai silk di lutut, warna lutut tak hitam sangat.